Brașov: O ursoaică și doi pui ai ei au intrat în curtea unui gospodar din Fundata și au atacat un miel

Brașov: O ursoaică și doi pui ai ei au intrat în curtea unui gospodar din Fundata și au atacat un miel

O ursoaică și doi pui ai ei au intrat miercuri dimineața, în jurul orei șase, în curtea unui sătean de pe str. Roia de Jos din localitatea Fundata, de unde au sustras un miel pe care l-au mâncat în curtea acestuia, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Brașov, cpt. Ciprian Aldea.

Persoana în curtea căreia a intrat ursoaica a alertat autoritățile prin numărul unic de urgențe 112.

"Au fost alertați de la domiciliu doi jandarmi montani de la Postul de Jandarmi Montan Bran, care s-au deplasat la fața locului. De asemenea, au fost informați paznicii de vânătoare din zona localității Fundata", potrivit sursei citate.

După trei sferturi de oră, când echipajul de jandarmi a ajuns la locul sesizării, ursoaica nu mai era acolo fiind alungată de localnici. Paznicii de vânătoare au început să patruleze în zonă.

Cazul respectiv nu este primul de acest gen, urșii intrând în curțile locuitorilor din Fundata unde atacă animale pe care apoi le mănâncă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”