Braşov: Persoana care a afişat pe un panou publicitar din mesaje împotriva vaccinării, depistată de DSP

Braşov: Persoana care a afişat pe un panou publicitar din mesaje împotriva vaccinării, depistată de DSP

Reprezentanţii Inspecţiei Sanitare din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Braşov au depistat persoana care a afişat pe un panou publicitar din municipiul reşedinţă, la sfârşitul anului trecut, mesaje împotriva vaccinării, a precizat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, dr.Claudia Bularca.

Persoana a fost depistată şi nu este din Braşov. Ea va fi fi chemată săptămâna viitoare la sediul DSP Braşov pentru clarificarea situaţiei şi aplicarea măsurilor prevăzute de legislaţia sanitară în vigoare.

Mesajele împotriva vaccinării de pe respectivul panou situat pe strada 13 Decembrie din Braşov au fost date jos, a precizat sursa citată.

La sfârşitul anului trecut, secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat că în Braşov, Iaşi şi Cluj au apărut panouri publicitare cu mesaje împotriva vaccinării, arătând că acestea reprezintă un atentat la sănătatea publică. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante