Braşov: Poliţist confirmat cu COVID-19; reţinuţii şi arestaţii vor fi duşi în centrele din judeţele limitrofe

Braşov: Poliţist confirmat cu COVID-19; reţinuţii şi arestaţii vor fi duşi în centrele din judeţele limitrofe

Un număr de 12 poliţişti de la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă (CRAP) al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov se află în izolare, după ce un coleg de-al acestora a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, a informat, miercuri, IPJ Braşov.

În prezent, în CRAP Braşov nu se mai privesc persoane faţă de care a fost dispusă măsura reţinerii arestării, iar activitatea de pază se desfăşoară cu sprijinul unor cadre delegate de la alte formaţiuni, a menţionat sursa citată.

"În acest moment, nu sunt semnalate simptome la poliţiştii aflaţi în autoizolare şi nici la persoanele custodiate, care sunt monitorizate permanent din punct de vedere medical. Primirea persoanelor private de libertate din raza de competenţă, care ar presupune custodierea în CRAP Braşov, se va realiza de către centrele de reţinere şi arestare din judeţele limitrofe, în funcţie de dinamica dispunerii acestora de către organele judiciare", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan.

Sursa citată a precizat că se iau măsuri constante de dezinfectare a spaţiilor din cadrul CRAP şi de protecţie epidemiologică atât a personalului, cât şi a celor custodiaţi în acest centru.

Ancheta epidemiologică pentru stabilirea tuturor contacţilor direcţi ai poliţistului confirmat cu COVID-19 este în curs de desfăşurare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”