Braşov: Un bărbat s-a autodenunţat că şi-a omorât soţia şi cei doi copii

Braşov: Un bărbat s-a autodenunţat că şi-a omorât soţia şi cei doi copii

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Braşov, s-a prezentat, marţi, la Poliţie, pentru a anunţa că şi-a omorât soţia şi cei doi copii, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

''Bărbatul s-a prezentat la Poliţie marţi, în jurul orei 13.30, şi a anunţat că şi-a omorât soţia şi pe cei doi copii. Poliţiştii sunt în curs de verificare a celor întâmplate. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

Tripla crimă ar fi fost comisă de bărbat într-un bloc din cartierul Noua. Soţia bărbatului avea 42 de ani, iar unul dintre copii, o fată, 18 ani şi celălalt, un băiat, 13 ani.

În prezent, bărbatul este audiat de poliţişti, iar o echipă de criminalişti, sub supravegherea unui procuror, se află la locul crimelor.

S-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de omor calificat, a precizat Poliţia. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina