Brazilia: Altercaţie între Bolsonaro şi un youtuber care îl insultă / Preşedintele încearcă să ia telefonul mobil al bărbatului VIDEO

Brazilia: Altercaţie între Bolsonaro şi un youtuber care îl insultă / Preşedintele încearcă să ia telefonul mobil al bărbatului VIDEO

În timp ce Bolsonaro îşi făcea selfie-uri cu susţinătorii săi în apropierea Palatului Planalto, preşedintele a fost interpelat de Wilker Leao, un caporal din armată cunoscut pentru că îşi filmează confruntările cu susţinătorii liderului de dreapta şi le postează pe YouTube.

În videoclip, Leao poate fi auzit cum îl întreabă pe Bolsonaro despre alianţa sa cu un grup de partide de centru şi de dreapta numit "Centrao", care deţine un număr mare de locuri în Congres.

Bolsonaro şi contracandidatul său de stânga, fostul preşedinte Luiz Inacio Lula da Silva, şi-au lansat marţi campaniile prezidenţiale rivale în vederea alegerilor din octombrie.

Lula rămâne prima opţiune a 47% dintre alegătorii brazilieni, potrivit unui sondaj de opinie realizat la nivel naţional de institutul Datafolha şi publicat joi seară de cotidianul Folha de S. Paulo. Dar diferenţa se micşorează, Bolsonaro crescând cu trei puncte procentuale faţă de ultimul sondaj de la sfârşitul lunii iulie.

Potrivit videoclipului difuzat de Globo, Leao este văzut fiind împins de un aparent ofiţer de securitate şi refuzând să plece. El începe să îl insulte pe preşedinte, numindu-l „laş” şi „golan”.

„Vin aici în fiecare zi, Bolsonaro. Să vedem dacă ai curajul să ieşi şi să vorbeşti cu mine", spune Leao.

Preşedintele poate fi văzut ieşind din maşina sa spunând că vrea să vorbească cu Leao. El îl apucă de guler pe YouTuber. „Vino încoace, vino încoace să vorbeşti cu mine", spune el, ajungând la telefonul lui Leao.

După încăierare, Bolsonaro şi Leao pot fi văzuţi vorbind mai calm.

"Poţi să vorbeşti cu mine cât vrei, poţi să vorbeşti cât vrei. Nu este nicio problemă. De ce această agresivitate?" spune Bolsonaro.

"Pentru că atunci când vorbesc cu dumneavoastră, domnule, calm, când am fost acolo, mi s-a interzis să mai intru acolo pentru a vorbi calm cu dumneavoastră, domnule", răspunde Leao.

Biroul de presă al lui Bolsonaro şi Wilker Leao nu au răspuns solicitării CNN de a face comentarii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria