BREAKING! Aloooo!!! Ce ai tras nebunule??? Iar ai luat-o razna? Te-a bătut soarele prea tare? Cum poți să minți în halul ăsta? Reacțiile românilor la postarea lui Dragnea!

BREAKING! Aloooo!!! Ce ai tras nebunule??? Iar ai luat-o razna? Te-a bătut soarele prea tare? Cum poți să minți în halul ăsta? Reacțiile românilor la postarea lui Dragnea!

BREAKING! Aloooo!!! Ce ai tras nebunule??? Iar ai luat-o razna? Te-a bătut soarele prea tare? Cum poți să minți în halul ăsta? Reacțiile românilor la postarea lui Dragnea! „Bati campii rau, turbatule. Hai pe strada”. Reactii furioase dupa ce Liviu Dragnea a anuntat „cel mai mare buget din istoria Romaniei” pentru primarii.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta o noua „performanta” a guvernarii PSD-ALDE. El sustine ca autoritatile locale vor beneficia de „cel mai mare buget din istoria Romaniei”.

„„WIN-WIN SITUATION” PENTRU AUTORITĂȚILE LOCALE: mai mult pentru cei săraci, fără pierderi la cei bogați. Comunitățile locale vor avea în 2019 cel mai mare buget din istoria României: circa 77 miliarde de lei, adică aproape jumătate din valoarea bugetului de stat (164,5 mld.). Aleșii locali vor păstra toate sumele încasate din impozitul pe venit și vor primi 11 miliarde de la Guvern, din cotele de TVA. Niciun județ nu va avea mai puțin de 400 lei/locuitor, față de doar 250 anterior, și nicio primărie nu va avea mai puțin de 1.200 lei/locuitor față de doar 750 lei înainte. Primăriile vor opri direct 60% din încasări, așa cum au cerut, iar restul de 40% vor merge la județ, din care 20% se vor întoarce la aceleași primării pentru echilibrare. Si bucureștenii vor avea mai mult decât înainte. Va avea loc o descentralizare a finanțelor, aleșii locali vor prelua o serie de cheltuieli din sarcina Guvernului, dar tot vor rămâne cu 9 miliarde mai mult decât aveau înainte. De acum, ei vor avea pâinea și cuțitul, dar asta îi obligă să fie mai responsabili față de cetățeni: mai multă chibzuință la cheltuielile curente și mai mulți bani pentru investițiile așteptate de comunitate”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Postarea lui Dragnea a atras sute de comentarii in numai cateva zeci de minute. Peste 90% sunt extrem de critice:

„Dacă tot sunt bani cu nemiluita de ce se dorește sa se umble la rezerva valutara a tarii? De ce au loc scumpiri în lanț, de ce se discuta despre. Introducerea diverselor noi taxe?”

„Aloooo !!! Ce ai tras nebunule ??? Iar ai luat-o razna ? Te-a bătut soarele prea tare ? Cum poți sa minți in halul asta ?”

„Baaa, nenorocitule, iar vrei sa cumperi lumea ma ordinarule e an electoral si crezi ca mai cumperi oamenii ? Hai pe strada noi te asteptam inca fa o baie de multime !!”, a scris un roman.

„Bati campii rau, turbatule. Mergi dracu prin tara sa vezi saracie, mergi prin tara, dar nu cu elicopterul sau coloana oficiala, atunci ai sa vezi lipsa autostrazilor, autostrazi cu care tu te laudai ca o sa le faceti. Nu ai altceva decat numai minciuni in capul ala de mafiot”, este un alt comentariu.







Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...