BREAKING! Dragnea, atacuri DEMENTE la companiile care au criticat noile taxe! Ordonanța care ÎNGROAPĂ economia va fi adoptată vineri!

BREAKING! Dragnea, atacuri DEMENTE la companiile care au criticat noile taxe! Ordonanța care ÎNGROAPĂ economia va fi adoptată vineri!

BREAKING! Dragnea, atacuri DEMENTE la companiile care au criticat noile taxe! Ordonanța care ÎNGROAPĂ economia va fi adoptată vineri! Dragnea, către companiile din energie: Îi avertizez să înceteze să mai amenințe sau să mai șantajeze statul român.Liviu Dragnea a avut joi o ieșire dură împotriva companiilor din domeniul energiei care au criticat intenția Guvernului de a le impozita cifra de afaceri, transmițându-le să nu mai amenințe și să nu mai șantajeze statul român.

 ”Am văzut, citit, auzit tot felul de reacții, inclusiv din partea unor companii. Eu îi avertizez să înceteze să mai amenințe statul român sau să mai șantajeze statul român”, a spus liderul PSD.

Întrebat dacă poate da exemple de astfel de companii, Dragnea a spus: ”Am văzut OMV Petrom care voalat amenința statul român că va diminua producția de gaze”.

Președintele PSD a mai susținut că ordonanța de urgență care va aduce noi taxe și impozite este un act normativ care are în vedere o situație ami bună din punct de vedere al aprovizionării cu energie a economiei și a cetățenilor.

Liviu Dragnea a susținut că ordonanța de urgență, care a fost prezentată public marți seară de ministrul Finanțelor, va fi adoptată, cel mai probabil vineri, când va fi convocată o nouă ședință de Guvern.

”Se pare că mâine va fi adoptată ordonanţa. A fost nevoie de câteva reglaje în ceea ce priveşte formulările, prevederile rămân aceleaşi”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat ce a discutat la întâlnirea pe care a avut-o cu consilierul premierului, Darius Vîlcov, şi cu ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea