BREAKING Adrian Zuckerman, ambasadorul propus de Trump, la audiere: România trebuie să continue lupta anticorupție, voi milita pentru independența justiției

BREAKING Adrian Zuckerman, ambasadorul propus de Trump, la audiere: România trebuie să continue lupta anticorupție, voi milita pentru independența justiției

BREAKING Adrian Zuckerman, ambasadorul propus de Trump, la audiere: România trebuie să continue lupta anticorupție, voi milita pentru independența justiției. Gazele din Marea Neagră au potențial major de dezvoltare

 Adrian Zuckerman, ambasadorul propus de președintele american Donald Trump, a declarat joi la audierea din comisia de specialitate a Senatului SUA că va milita pentru independența justiției din România și va ajuta autoritățile de la București în lupta anticorupție, relatează  G4Media.ro .

 Zuckerman a pus accentul în mod special pe subiectul justiție în discursul său din fața senatorilor americani. De asemenea, el a spus că va ajuta Bucureștiul să facă față posturii agresive a Rusiei în regiune și a lăudat România pentru eforturile făcute în NATO și în parteneriatul strategic cu SUA.

De asemenea, Adrian Zuckerman a menționat zăcămintele de gaze din Marea Neagră, despre care a spus că ar putea ajuta România să câștige independența energetică.

El a spus că s-a născut la București, iar familia sa a emigrat în SUA din cauza presiunilor regimului comunist din România. Zuckerman a mai spus că vorbește și citește perfect în limba română.

Citește aici Declarația integrală a lui Adrian Zuckerman în fața Comisiei de relații externe din Senatul SUA

În curs de actualizare cu răspunsurile date de Adrian Zuckerman la întrebările specifice ale senatorilor SUA



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”