BREAKING Antena 3 anunță că PSD îl propune pe Nicolicea în locul lui Toader, la Justiție!

BREAKING Antena 3 anunță că PSD îl propune pe Nicolicea în locul lui Toader, la Justiție! Liderii PSD au stabilit că îi vor retrage sprijinul politic lui Tudorel Toader şi îi vor cere Viorcăi Dăncilă să-l schimbe din funcţie. Potrivit unor surse, în locul lui Toader va fi numit Eugen Nicolicea, relatează Antena 3.

Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat se reuneşte miercuri.

Toader, o nouă postare stranie în ziua în care ar putea fi demis de la Ministerul Justiției: ”Nu este timp pentru a raspunde tuturor dezinformarilor”

 Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a postat miercuri pe Facebook o afirmație scurtă, fără precizări suplimentare, în chiar ziua Comitetului Executiv al PSD în cadrul căruia s-ar putea decide demiterea sa din Guvern.

”Nu este timp pentru a raspunde tuturor dezinformarilor !”, a scris Toader pe Facebook.

Postarea ministrului vine cu puțin timp înainte de ședința Comitetului Executiv Naţional (CEX) al PSD, în cadrul căreia va fi pusă în discuție susținerea partidului pentru Tudorel Toader, despre care Liviu Dragnea a spus în repetate rânduri că ”ne-a păcălit”, cu referire la faptul că ministrul Justiției nu a promovat OUG pentru modificarea codurilor penale.

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 Greșește undeva omul ăsta?