BREAKING Austria, prima țară care anunță oficial că o votează pe Kovesi la șefia Parchetului European!

BREAKING Austria, prima țară care anunță oficial că o votează pe Kovesi la șefia Parchetului European!

BREAKING Austria, prima țară care anunță oficial că o votează pe Kovesi la șefia Parchetului European! Ministrul de Justitiei al Austriei, Josef Moser, a anuntat vineri ca tara sa o va sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror sef al Parchetului European, anunta jurnalista Loredana Diacu.

„Ministrul de Justitie al Austriei tocmai ce a declarat ca va vota pt Kovesi procuror european, ca e cea mai buna”, a spus Moser.

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Parlamentul german (Bundestag), Gunther Krichbaum, a declarat, joi, ca si Franta si Germania ar putea sa o sprijine pe Laura Codruta Kovesi.

„Competentele doamnei Kovesi sunt fara nicio urma de indoiala, este practic predestinata pentru aceasta functie, si eu mi-as putea imagina, de exemplu, ca Germania si Franta ar putea ajunge la un compromis si gasi o solutie de comun acord in favoarea candidatului roman.

Am adresat si o solicitare ministrului roman al Justitiei de a se situa si de a sprijini candidatul roman, pentru ca este un candidat care are sanse, si care este candidat la o functie inalta europeana si care ar fi practic oprit, putin infranat, de catre propriii sai oameni (conationali – n.red.) „, a precizat Krichbaum.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante