BREAKING David Popovici a câștigat medalia de aur la 100 metri liber la Campionatul Mondial de Natație

BREAKING David Popovici a câștigat medalia de aur la 100 metri liber la Campionatul Mondial de Natație

Update 5: David Popovici a scris istorie pentru sportul românesc, e primul înotător bărbat din țara noastră care devine dublu campion mondial, a scris Comitetul Olimpic Român pe Facebook. David este al doilea înotător din toate timpurile care reușește să câștige aur la probele 100 și 200 m liber la aceeași ediție după americanul Jim Montgomery, care a reușit acest lucru în 1973, la prima ediție a Campionatelor Mondiale de la Belgrad.

Update 4: ”Vă iubesc pe toți și mulțumesc pentru că v-ați uitat la cursă!”, a declarat David Popovici imediat după cursă.

Update 3: David Popovici intră definitiv în istoria natației, devenind primul înotător din ultimii 40 de ani care câștigă cele două curse de viteză (100 m și 200 m) la Campionatul Mondial

Update 2: David Popovici a câștigat medalia de aur la 100 metri liber la Campionatul Mondial de Natație cu 47.58 secunde, față de 47.64 secunde – Joshua Liendo Edwards (Canada) pe locul secund. David Popovici a fost aproape toată cursa pe locul secund, dar a recuperat pe ultimii metri ai cursei și a câștigat-o cu un avans de doar 0,06 secunde.

Update 1: David Popovici înoată pe culoarul 4, culoar destinat în mod tradițional marilor favoriți în cursele de înot. El a avut cel mai bun timp în semifinale. Americanul Caeleb Dressel, campionul olimpic în această probă, s-a retras din competiție

Articol inițial: David Popovici înoată miercuri seară pentru o nouă medalie la Campionatul Mondial. Finala la 100 metri liber începe la ora 19:22 și este difuzată de TVR. David Popovici s-a clasat pe primul loc, marți, în semifinală cu nou record mondial de juniori: 47.13 secunde. El a stabilit cel mai bun timp din ambele semifinale.

În prima semifinală s-a impus francezul Maxim Grousset, cu 47.54 secunde.

Luni, David Popovici a câștigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de Natație în proba de 200 metri liber. El a stabilit și un nou record mondial pentru juniori, după ce îl stabilise pe precedentul în semifinale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…