BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

UPDATE 1/Anul trecut, în septembrie, zeci de persoane l-au așteptat cu manele, artificii și șampanie pe Florin Mototolea, zis Emi Pian, membru al clanului Duduianu, la ieșirea din Penitenciarul Rahova. Ieșirea acestuia din închisoare a fost transmisă în direct pe Youtube, din fața penitenciarului, potrivit Mediafax
„Hai, Emi”, strigau cei care îl așteptau, unii dintre ei având chiar stații de amplificare a sunetului. La un moment dat, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a ieșit pe porțile închisorii, în aplauzele celor prezenți, s-a îmbrățișat cu cei mai apropiați, apoi a pornit muzica și s-au aprins artificiile.
După ce au schimbat impresii, mulțimea de oameni în frunte cu Emi Pian a plecat pe jos, iar la un moment dat s-au așezat la o masă, unde a continuat petrecerea. „E acasă definitiv, nu vacanță, nu pe 24 de ore, nu altceva... (...) A venit regele acasă, acum să vă văd cum stați”, au spus cei prezenți.
Emi Pian le-a transmis cunoscuților că s-a întors mai puternic din închisoare. „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic și poftă de viață până la 100 de ani”, a spus Emi Pian.
Surse din cadrul Penitenciarului Rahova au confirmat, pentru Mediafax, petrecerea care a avut loc în fața închisorii la eliberarea din închisoare a lui Florin Mototolea.



 UPDATE/Potrivit unor surse, Emi Pian ar fi participat la o partidă de barbut alături de mai mulți interlopi din Capitală, iar la un moment dat, între acesta și alți jucător a izbucnit un scandal.

În vârstă de 39 de ani, liderul clanului Duduianu a fost lovit puternic și a fost transportat în stare gravă la spital. Un alt bărbat, rănit și el, a ajuns, de asemenea, la spital. În ciuda eforturilor depuse de medici, Emi Pian a murit.

Potrivit unor surse, Emi Pian ar fi fost înjunghiat de mai multe ori de un interlop dintr-un clan rival care ar avea porecla 'Napi'. Liderul Duduienilor a fost declarat decedat în jurul orei 05.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost executat in stil mafiot, in dimineata zilei de 4 august, de un individ din clanul rival, relatează  Ziare.com .

Emi Pian, executat in rafuiala din sectorul 6 este considerat unul dintre cei mai influenti interlopi din Romania.

Clanul Duduianu a revenit in atentia publica dupa ce, in luna iulie, politia a facut mai multe descinderi la locuintele lor, intr-un disar de santaj. Mai multi manelisti celebrii ar fi fost santajati de membrii gruparii conduse de Pian si obligati sa cante gratis la petreceri.
13 persoane au fost retinute in acet dosar. Printre numele celor santajati de duduieni se afla Florin Salam si Nicolae Guta.

In urma cu un an, Emi Pian a fost retinut de politie pentru Tentativa de omor dupa ce a calcat un om pe trecerea de pietoni.

Tot anul trecut, in luna august, zeci de membri ai clanului Duduianu au facut un scandal urias din cauza unui conflict aparut chiar in interiorul clanului. S-au batut cu furci si topoare chiar in curtea spitalului Floreasca din Capitala.

Clanul Duduianu, cel mai temut clan de interlopi

Duduienii sunt printre cei mai cunoscuti mafioti din sectorul 2 si printre cei mai vechi din Capitala.

Activitatile lor infractionale se bazeaza in special pe camatarie, santaj, proxenetismu si traficul de droguri.

Cei mai in varsta capi s-ar fi retras in comuna Sintesti din judetul Ialomita,de unde au venit, de fapt.

Cativa membri ai familiei de interlopi au fost arestati in 2007 pentru cateva luni, maximum un an.
Printre ei se afla si Emi Pian.
Potrivit actelor din dosarul de condamnare, totul a inceput in ianuarie 2016, intr-o vila din Dobroesti (Ilfov), unde era organizata o partida de zaruri (barbut) la care participau mai multe persoane.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, imprumuta persoanele care pierdeau sume de bani si care doreau sa mai joace pentru a recupera sumele pierdute, acest imprumut fiind conditionat de perceperea unei dobanzi cuprinse intre 10% - 35%/zi.

Unul dintre jucatorii de barbut care pierduse toti banii s-a imprumutat la Emi Pian cu suma de 20.000 lei pentru a continua jocul.

Interlopul l-a imprumutat, dar barbatul a pierdut si acesti bani. La sfarsitul partidei de zaruri, Emi Pian i-a cerut drept gaj autoturismul marca Audi Q7.




Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa