BREAKING Instanța i-a respins lui Dragnea cererea prin care a contestat alegerea Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor la vârful PSD

BREAKING Instanța i-a respins lui Dragnea cererea prin care a contestat alegerea Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor la vârful PSD

Tribunalul București i-a respins, vineri după amiaza, cererea de intervenție prin care fostul lider al PSD a contestat alegerea Vioricăi Dăncilă în funcția de președinte și a lui Mihai Fifor în funcția de secretar general la congresul din 29 iunie. Soluția instanței poate fi atacată cu apel.

Dragnea a făcut o cerere de intervenție, în calitate de intervenient principal, în contradictoriu cu PSD, în procesul privind anularea alegerii Vioricăi Dăncilă și a lui Mihai Fifor la Congresul PSD în funcțiile de președinte, respectiv secretar general PSD.

Dragnea a cerut respingerea cererii de înscriere in Registrul partidelor politice de la Tribunalul Bucuresti a rezultatului alegerii ca presedinte al PSD a Vioricăi Dăncilă ‘pe motiv de ilegalitate si nestatuaritate a alegerii, datorită faptului că alegerea sa ca Președinte al PSD s-a facut de către delegații la Congresul PSD din 29 iunie în baza modificărilor de Statut votat tot în acel congres, dar neînscris la Tribunalul București’.

Deputatul PSD, Florin Iordache, a declarat, ieri, citat de Adevărul, că acţiunea în instanţă depusă de Liviu Dragnea împotriva Vioricăi Dăncilă va fi respinsă, întrucât PSD a modificat legal statutul partidului. „Bate câmpii. Noi nu mai aveam preşedinte. Am modificat statutul, apoi am organizat alegeri“, a spus Iordache pentru Adevărul, arătând că Liviu Dragnea încearcă, de fapt, să lege dosarul în care a fost condamnat de statutul PSD.

 
 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...