BREAKING Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias din Capitală din cauza unor probleme cardiace

BREAKING Ion Iliescu a ajuns la Spitalul Elias din Capitală din cauza unor probleme cardiace

Ion Iliescu s-a prezentat, vineri, la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme cardiace, iar medicii au decis să îl interneze pe fostul președinte, potrivit purtătorului de cuvânt al unității medicale, Silvius Negoiță.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, a declarat pentru Agerpres că Ion Iliescu este "conştient și cooperant".

"Problemele dânsului cardiace mai vechi suferă o nouă decompensare şi s-a hotărât rămânerea în spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament. Profesorul Bălănescu, şeful Cardiologiei, a stat de vorbă cu dânsul. Au hotărât împreună că este mai prudent să rămână în spital. Este conştient, cooperant, acelaşi Ion Iliescu pe care îl ştie toată lumea", a afirmat medicul.

Fostul președinte a ajuns și în iunie la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală pentru un control de rutină.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană - tamponadă cardiacă, la Spitatul C.C. Iliescu din Capitală. Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi. Una dintre operaţii a fost făcută la Paris, în 2007.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

3 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

4 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...

5 Noi stenograme despre avocata Cămătarilor / L-a apărat și pe Fluturică, un interlop care a bătut o victimă cu pl…