Breaking News! Șerban Nicolae în stare gravă după ce un coleg a călcat în el din greșeală!

Breaking News! Șerban Nicolae în stare gravă după ce un coleg a călcat în el din greșeală!

Incident bizar petrecut pe holurile Parlamentului! Serban Nicolae a fost dus in stare grava la tomberon dupa ce un coleg de la ALDE a calcat in el din greseala. Totul s-a intamplat fulgerator, in timp ce senatorul PSD tocmai iesea de la sedinta Comisiei Juridice a Parlamentului, unde isi facuse datoria de a manca cacat, de data aceasta la adresa partizanilor anticomunisti, anunță  ponturifierbinti.com .

Intr-o clipa de neatentie, probabil si pentru ca nu se uita pe unde calca si era deja obisnuit cu mirosul, un parlamentar anonim de la ALDE a calcat direct in Serban Nicolae, spre groaza celor care au asistat neputinciosi la nefericitul eveniment.

Desi a fost dus de urgenta cu o vidanjă moderna, direct la groapa Glina, medicii spun ca sansele de recuperare sunt foarte mari, intrucat, chiar daca are capul zdrobit, nu a fost afectat niciun organ vital.

Surse care au tinut sa-si pastreze anonimatul afirma insa ca marele noroc al senatorului Serban Nicolae, care de altfel i-a si salvat viata, este tocmai lipsa coloanei vertebrale care va face posibila adunarea cu usurinta si reasamblarea la loc a pacientului.

Paramedicii care au intervenit la fata locului spun ca, din pacate, astfel de incidente au devenit tot mai frecvente si sunt de parere ca o serie de parlamentari ar trebui sa urmeze cure de dezintoxicare la Jilava sau in alte statiuni renumite.

NOTĂ Acesta este un pamflet. Cu un mare iz de realitate...


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro