BREAKING Olguța Vasilescu și Oprișan, atacuri la Toader și guvern pentru că nu a adoptat OUG pentru modificarea codurilor penale!

BREAKING Olguța Vasilescu și Oprișan, atacuri la Toader și guvern pentru că nu a adoptat OUG pentru modificarea codurilor penale!

BREAKING Olguța Vasilescu și Oprișan, atacuri la Toader și guvern pentru că nu a adoptat OUG pentru modificarea codurilor penale! Lia Olguța Vasilescu și Marian Oprișan au criticat miercuri guvernul și pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, pentru că nu au adoptat OUG pentru modificarea codurilor penale. Criticile vin chiar înaintea ședinței conducerii PSD (CEX), la care e așteptată o decizie privind retragerea sprijinului politic pentru Toader și o posibilă remaniere mai largă.

„Eu sper că da, de ce să nu fie oportună?”, a declarat Olguţa Vasilescu înainte de şedinţa conducerii PSD, întrebată dacă în opinia sa ar fi necesară o restructurare a Executivului. Întrebată dacă ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ar trebui să plece din Guvern, ea a răspuns: „Din punctul meu de vedere, da. Eu m-am exprimat public”, potrivit Agerpres.

Și Marian Oprișan a spus că Toader și guvernul ”aveau o imensă responsabilitate” pentru a pune în aplicare deciziile CCR pe constituționalitatea articolelor din Codul Penal și Codul de Procedură Penală.

În schimb, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a spus despre Tudorel Toader că ”este un profesionist bun, are prestigiu ridicat, chiar dacă activitatea sa poate nu a mulțumit pe toată lumea. I se poate da o notă bună”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...