BREAKING Olguța Vasilescu și Oprișan, atacuri la Toader și guvern pentru că nu a adoptat OUG pentru modificarea codurilor penale!

BREAKING Olguța Vasilescu și Oprișan, atacuri la Toader și guvern pentru că nu a adoptat OUG pentru modificarea codurilor penale! Lia Olguța Vasilescu și Marian Oprișan au criticat miercuri guvernul și pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, pentru că nu au adoptat OUG pentru modificarea codurilor penale. Criticile vin chiar înaintea ședinței conducerii PSD (CEX), la care e așteptată o decizie privind retragerea sprijinului politic pentru Toader și o posibilă remaniere mai largă.

„Eu sper că da, de ce să nu fie oportună?”, a declarat Olguţa Vasilescu înainte de şedinţa conducerii PSD, întrebată dacă în opinia sa ar fi necesară o restructurare a Executivului. Întrebată dacă ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ar trebui să plece din Guvern, ea a răspuns: „Din punctul meu de vedere, da. Eu m-am exprimat public”, potrivit Agerpres.

Și Marian Oprișan a spus că Toader și guvernul ”aveau o imensă responsabilitate” pentru a pune în aplicare deciziile CCR pe constituționalitatea articolelor din Codul Penal și Codul de Procedură Penală.

În schimb, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a spus despre Tudorel Toader că ”este un profesionist bun, are prestigiu ridicat, chiar dacă activitatea sa poate nu a mulțumit pe toată lumea. I se poate da o notă bună”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 HARTA clanurilor interlope din București. Cine controlează lumea subterană şi cum sunt împărţite teritoriile

3 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …

4 Categoria „valori” / Povestea neromanțată a infractorilor din clanul Duduianu: Șantaj, trafic de persoane și dro…

5 BREAKING DSP București intră sub conducere militară: Va fi coordonată de colonelul medic Ionel Paul Oprea, car…