BREAKING Olguța Vasilescu și Oprișan, atacuri la Toader și guvern pentru că nu a adoptat OUG pentru modificarea codurilor penale!

BREAKING Olguța Vasilescu și Oprișan, atacuri la Toader și guvern pentru că nu a adoptat OUG pentru modificarea codurilor penale! Lia Olguța Vasilescu și Marian Oprișan au criticat miercuri guvernul și pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, pentru că nu au adoptat OUG pentru modificarea codurilor penale. Criticile vin chiar înaintea ședinței conducerii PSD (CEX), la care e așteptată o decizie privind retragerea sprijinului politic pentru Toader și o posibilă remaniere mai largă.

„Eu sper că da, de ce să nu fie oportună?”, a declarat Olguţa Vasilescu înainte de şedinţa conducerii PSD, întrebată dacă în opinia sa ar fi necesară o restructurare a Executivului. Întrebată dacă ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ar trebui să plece din Guvern, ea a răspuns: „Din punctul meu de vedere, da. Eu m-am exprimat public”, potrivit Agerpres.

Și Marian Oprișan a spus că Toader și guvernul ”aveau o imensă responsabilitate” pentru a pune în aplicare deciziile CCR pe constituționalitatea articolelor din Codul Penal și Codul de Procedură Penală.

În schimb, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a spus despre Tudorel Toader că ”este un profesionist bun, are prestigiu ridicat, chiar dacă activitatea sa poate nu a mulțumit pe toată lumea. I se poate da o notă bună”.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a mințit Dăncilă despre angajarea fiului și, mai ales, cum a băgat în față adopția, cu nemernicie tipic pe…

2 VIDEO Sondaj pe stradă în București. Iohannis are un scor zdrobitor. Pensionară: „Este rușinos să fie Dăncilă …

3 Fostul premier Tudose îndeamnă oamenii să voteze cu Iohannis! „Nu e vorba despre un vot cu inima, ci despre un…

4 Birchall a rămas cu colții înfipți în gâtlejul Proastei! Nou atac după minciunile sfruntate de marți

5 A murit Corina Untilă, unul dintre eroii veritabili din decembrie '89: „Am fost împuşcată de armata propriei m…

recomandări

Te ia DNA: Cirloganu Marian Cristinel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă