BREAKING Orban anunță că prefecturile trec de la MAI la Ministerul Dezvoltării!

BREAKING Orban anunță că prefecturile trec de la MAI la Ministerul Dezvoltării!

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anunțat, miercuri, că, în organizarea noului Guvern, prefecturile vor trece din subordinea Ministerului de Interne în cea a Ministerului Dezvoltării.

Ludovic Orban a fost prezent la audierea în comisiile parlamentare a ministrului propus al Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan.

Deputatul PSD Olguța Vasilescu l-a întrebat pe acesta dacă este adevărat că prefecturile vor trece în subordinea Ministerului Dezvoltării. Răspunsul a fost dat de Ludovic Orban.

„Având în vedere că titulatura e Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, puteți trage concluzia evidentă că da, prefecturile vor fi la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Acest lucru nu cred că poate să reclame o problemă. Toate aspectele legate de organizarea și funcționarea ministerelor se va regăsi în OUG privind toată arhitectura Guvernului”, a precizat premierul desemnat.


Ion Ștefan, ministrul propus la Ministerul Dezvoltării și Ludovic Orban


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina