BREAKING Președintele Iohannis face naveta Bruxelles-București din cauza impasului în care au intrat negocierile pentru funcțiile în UE. Marți o primește pe Maia Sandu

BREAKING Președintele Iohannis face naveta Bruxelles-București din cauza impasului în care au intrat negocierile pentru funcțiile în UE. Marți o primește pe Maia Sandu

BREAKING Președintele Iohannis face naveta Bruxelles-București din cauza impasului în care au intrat negocierile pentru funcțiile în UE. Marți o primește pe Maia Sandu.
 
Președintele Klaus Iohannis se întoarce în această seară de la Bruxelles la București pentru a se întâlni marți cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, dar imediat după aceea va pleca înapoi în capitala Belgiei pentru negocierile cu liderii europeni, potrivit agendei publice.

Astfel, președintele o primește marți la ora 8 dimineața pe premierul Maia Sandu, împreună cu care va susține și o declarație de presă comună, iar la ora 12.00 va participa la reuniunea extraordinară a Consiliului European de la Bruxelles.

Reamintim că negocierile dintre șefii de stat și de guvern din UE pentru funcțiile de conducere europene, desfășurate neîncetat de duminică dimineață până luni după-amiază, au eșuat. Ele vor fi reluate marți.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

2 VIDEO Bloggerii ruşi au dezasamblat noul Renault Duster şi l-au numit plin de „soluţii ţigăneşti”

3 „Ne vor lua terenuri” / Au luat bani cu împrumut din China! / Disperare în Muntenegru, țara care este pe cale să-ș…

4 O numire care provoacă scârbă / Și se mai miră, jegurile dracului, că-i confundă oamenii cu PSD

5 Așa o fi?