BREAKING Președintele Iohannis face naveta Bruxelles-București din cauza impasului în care au intrat negocierile pentru funcțiile în UE. Marți o primește pe Maia Sandu

BREAKING Președintele Iohannis face naveta Bruxelles-București din cauza impasului în care au intrat negocierile pentru funcțiile în UE. Marți o primește pe Maia Sandu

BREAKING Președintele Iohannis face naveta Bruxelles-București din cauza impasului în care au intrat negocierile pentru funcțiile în UE. Marți o primește pe Maia Sandu.
 
Președintele Klaus Iohannis se întoarce în această seară de la Bruxelles la București pentru a se întâlni marți cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, dar imediat după aceea va pleca înapoi în capitala Belgiei pentru negocierile cu liderii europeni, potrivit agendei publice.

Astfel, președintele o primește marți la ora 8 dimineața pe premierul Maia Sandu, împreună cu care va susține și o declarație de presă comună, iar la ora 12.00 va participa la reuniunea extraordinară a Consiliului European de la Bruxelles.

Reamintim că negocierile dintre șefii de stat și de guvern din UE pentru funcțiile de conducere europene, desfășurate neîncetat de duminică dimineață până luni după-amiază, au eșuat. Ele vor fi reluate marți.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale