BREAKING Președintele va anunța la ora 17.00 decizia privind remanierea Guvernului

BREAKING Președintele va anunța la ora 17.00 decizia privind remanierea Guvernului. Președintele Klaus Iohannis va susține o declarație la ora 17:00 la Palatul Cotroceni, anunță Administrația Prezidențială.

Anterior, premierul Viorica Dăncilă a sunat la Cotroceni marți la prânz, însă președintele Klaus Iohannis nu i-a răspuns transmitându-i că revine mai târziu, au declarat pentru G4Media.ro surse guvernamentale. Președintele Klaus Iohannis este așteptat să anunțe o decizie în privința celor trei propuneri de miniștri: Eugen Nicolicea la Justiție, Tit Liviu Brăiloiu la ministerul pentru românii de pretutindeni și Oana Florea la ministerul pentru fonduri europene.

G4Media.ro a dezvăluit că liderul PSD, Liviu Dragnea, intenționează să-l sară pe șeful statului din procedura de numire a noilor miniștri în cazul în care va refuza să semneze decretele lui Nicolicea, Brăiloiu și Florea, prin restructurarea guvernului, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. Problema este că Dragnea depinde de de voința premierului Viorica Dăncilă.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…