BREAKING Președintele va anunța la ora 17.00 decizia privind remanierea Guvernului

BREAKING Președintele va anunța la ora 17.00 decizia privind remanierea Guvernului

BREAKING Președintele va anunța la ora 17.00 decizia privind remanierea Guvernului. Președintele Klaus Iohannis va susține o declarație la ora 17:00 la Palatul Cotroceni, anunță Administrația Prezidențială.

Anterior, premierul Viorica Dăncilă a sunat la Cotroceni marți la prânz, însă președintele Klaus Iohannis nu i-a răspuns transmitându-i că revine mai târziu, au declarat pentru G4Media.ro surse guvernamentale. Președintele Klaus Iohannis este așteptat să anunțe o decizie în privința celor trei propuneri de miniștri: Eugen Nicolicea la Justiție, Tit Liviu Brăiloiu la ministerul pentru românii de pretutindeni și Oana Florea la ministerul pentru fonduri europene.

G4Media.ro a dezvăluit că liderul PSD, Liviu Dragnea, intenționează să-l sară pe șeful statului din procedura de numire a noilor miniștri în cazul în care va refuza să semneze decretele lui Nicolicea, Brăiloiu și Florea, prin restructurarea guvernului, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. Problema este că Dragnea depinde de de voința premierului Viorica Dăncilă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…