BREAKING Primul deces din România al unui pacient cu coronavirus: un bărbat revenit din Franța, care era internat la Craiova și avea alte boli grave

BREAKING Primul deces din România al unui pacient cu coronavirus: un bărbat revenit din Franța, care era internat la Craiova și avea alte boli grave

Grupul de comunicare strategică a anunțat, duminică dimineață, că a fost înregistrat primul deces din România al unui pacient cu coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 67 de ani, internat la Craiova, care avea cancer în stadiu terminal și care venise în urmă cu șase zile din Franța.

Comisarul.ro a scris încă de vineri despre acest caz: „Exportat” de Franța/Povestea pacientului din Filiaşi depistat cu Covid 19. „E în fază terminală. Va fi, cel mai probabil, primul mort infectat al României.”

„A fost înregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul României. Este vorba de pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova. Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer)”, a anunțat Grupul de comunicare strategică.

Bărbatul se întorsese în urmă cu șase zile din Franța.

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, sâmbătă, că șapte români au murit din cauza coronavirusului în Italia și Franța.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …

5 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…