BREAKING PSD, în COLAPS! Încă un deputat a semnat moțiunea de cenzură! Ciolacu, mesaj DISPERAT!

BREAKING PSD, în COLAPS! Încă un deputat a semnat moțiunea de cenzură! Ciolacu, mesaj DISPERAT! Încă un deputat PSD a semnat astăzi moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă inițiată de PNL și susținută parlamentar de partidele din Opoziție! Este al treilea parlamentar PSD care semnează moțiunea!

Că situația a scăpat de sub control chiar când șefa PSD se află în excursie prin America o confirmă și mesajul disperat al președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, postat pe Facebook. 

Comisarul.ro a scris ieri că se desfășoară o răscoală în organizațiile din Ardeal după numirea interlopului Liviu Alexa la conducerea organizației-fanion a partidului din această regiune istorică a României. Pe de altă parte, parlamentarii din Sud sunt nemulțumiți de întoarcerea Grupării Năstase la „ butoanele” Vioricăi Dăncilă.

Info. RĂSCOALĂ în PSD! Alți 15 parlamentari vor vota la vedere moțiunea de cenzură! Amănunte de ultimă oră!

„Să pui în fruntea organizației care l-a dat pe negociatorul României când am intrat în Uniunea Europeană(N.R. Vasile Pușcaș), ideologi și miniștri, un interlop ca Alexa reprezintă o jignire pentru cei care ne votează”, a declarat azi un parlamentar din Bistrița pentru Comisarul.ro. 

Cei doi parlamentari PSD care au semnat deja moțiunea de cenzură sunt din Ardeal. 

Însă nu numai ardelenii sunt revoltați. Cei din Sud sunt nemulțumiți de influența tot mai mare pe care o are Gruparea Năstase asupra Vioricăi Dăncilă. 

Conform informațiilor noastre, din cele două tabere vor fi 15 parlamentari care sigur vor vota la vedere. Câțiva dintre acești parlamentari fac parte dintr-un grup mai mare, de 23 de parlamentari, care a negociat în ultimele două săptămâni atât cu Opoziția cât și cu liderii PSD.

Nu este exclus, spun aceleași surse, ca pe măsură ce valul anti-Guvern să pară de neoprit, o parte dintre parlamentarii ALDE care au trecut în tabăra PSD să întoarcă din nou armele având în vedere că, odată căzut Guvernul, promisiunile care li s-au făcut să devină caduce.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, imbecilule, dă-ți demisia! Îi obligi pe români să stea în casă și le dai amenzi, dar nu vezi ce se întâm…

2 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

3 VIDEO Studiu prezentat de un cunoscut virusolog german: „Nu există virus „viu” pe suprafețe. Nu vă puteți infe…

4 Orban i-a cerut lui Nelu Tătaru să o demită pe Sorina Pintea de la șefia Spitalului Județean Baia Mare

5 VIDEO Studiu / Priviți cum se răspândește virusul COVID de la un simplu tușit ori strănut. Particulele de aeros…

recomandări

Te ia DNA: Bucur Ionel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Privește cum o mașină e distrusă la fier vechi în câteva secunde