Info. RĂSCOALĂ în PSD! Alți 15 parlamentari vor vota la vedere moțiunea de cenzură! Amănunte de ultimă oră!

Info. RĂSCOALĂ în PSD! Alți 15 parlamentari vor vota la vedere moțiunea de cenzură! Amănunte de ultimă oră!

Info. RĂSCOALĂ în PSD! Alți 15 parlamentari vor vota la vedere moțiunea de cenzură! Amănunte de ultimă oră! Informații noi vin din tabăra PSD. Unde, se pare, se desfășoară o răscoală în organizațiile din Ardeal după numirea interlopului Liviu Alexa la conducerea organizației-fanion a partidului din această regiune istorică a României. Pe de altă parte, parlamentarii din Sud sunt nemulțumiți de întoarcerea Grupării Năstase la„ butoanele” Vioricăi Dăncilă.

„Să pui în fruntea organizației care l-a dat pe negociatorul României când am intrat în Uniunea Europeană(N.R. Vasile Pușcaș), ideologi și miniștri, un interlop ca Alexa reprezintă o jignire pentru cei care ne votează”, a declarat azi un parlamentar din Bistrița pentru Comisarul.ro. 

Cei doi parlamentari PSD care au semnat deja moțiunea de cenzură sunt din Ardeal. 

Însă nu numai ardelenii sunt revoltați. Cei din Sud sunt nemulțumiți de influența tot mai mare pe care o are Gruparea Năstase asupra Vioricăi Dăncilă. 

Conform informațiilor noastre, din cele două tabere vor fi 15 parlamentari care sigur vor vota la vedere. Câțiva dintre acești parlamentari fac parte dintr-un grup mai mare, de 23 de parlamentari, care a negociat în ultimele două săptămâni atât cu Opoziția cât și cu liderii PSD.

Nu este exclus, spun aceleași surse, ca pe măsură ce valul anti-Guvern să pară de neoprit, o parte dintre parlamentarii ALDE care au trecut în tabăra PSD să întoarcă din nou armele având în vedere că, odată căzut Guvernul, promisiunile care li s-au făcut să devină caduce.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Fata lui Nuțu Cămătaru...

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

5 ULTIMA ORĂ / Rusia ar ajunge până la granița cu România! / Cotidianul german BILD dezvăluie planurile lui Putin de…