BREAKING Șase cazuri de COVID-19 la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu meciurile cu Botoșani și FCSB

BREAKING Șase cazuri de COVID-19 la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu meciurile cu Botoșani și FCSB

CFR Cluj a ajuns, luni, la șase cazuri de COVID-19 în cadrul clubului, după ce în ultimele zile au fost confirmate testele pozitive ale lui Adrian Păun, Grzegorz Sandomierski și Costin Curelea, secundul lui Dan Petrescu.

Alături de Păun, Sandomierski și Curelea, și rezultatele testelor făcute de Damjan Djokovic, Cristian Dragotă, preparator fizic în staff-ul lui Dan Petrescu, și Cristian Moldovan, antrenor cu portarii, au fost pozitive.

Justin Ștefan, secretarul general al LPF a confirmat cazurile de COVID-19 de la CFR Cluj, dar, cel puțin pentru moment, nu se poate discuta despre o amânare a meciului cu FC Botoșani, programat duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1.

Șase cazuri de COVID-19 la CFR Cluj

Au venit rezultatele testelor de la CFR Cluj. În acest moment, avem alte cinci cazuri în cadrul echipei (n.r. alături de Adrian Păun), este vorba despre doi jucători și trei membrii ai staff-ului tehnic. Ei au fost izolați, la fel ca restul lotului, iar următoarea testare este programată joi. În funcție de rezultatele de atunci, vom lua deciziile care se impun.

Pentru moment nu luăm în discuție amânarea partidei cu FC Botoșani. Așteptăm retestarea de joi și vedem atunci. Oricum, situația de azi nu modifică data meciului FCSB - CFR Cluj, acesta rămâne în continuare să se dispute pe 28 sau 29 iulie”, a anunțat Justin Ștefan, pentru  Agerpres .

Meciul FCSB - CFR Cluj, programat inițial pe 18 iulie, a fost amânat după ce un caz de COVID-19, primul la echipa din Gruia, a fost confirmat cu doar câteva ore înaintea startului partidei.

Din cauza nedisputării jocului, CFR Cluj a ajuns la patru puncte în spatele liderului Universitatea Craiova, care a învins, scor 2-0, FC Botoșani în ultima etapă a Ligii 1.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”