Brigada Rutieră: Un bărbat care a accidentat mortal o persoană și a fugit de la locul accidentului, arestat preventiv

Brigada Rutieră: Un bărbat care a accidentat mortal o persoană și a fugit de la locul accidentului, arestat preventiv

Un bărbat care a accidentat mortal o persoană pe trecerea de pietoni, în cartierul Berceni din Capitală, și care a părăsit locul accidentului, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit Biroului de Presă al Brigăzii Rutiere, magistrații și-au însușit propunerea de arestare preventivă pentru bărbatul de 34 de ani din București.

"La data de 23 septembrie 2017, în jurul orei 05,55, conducătorul unui autovehicul marca BMW 330, având plăcuțe de înmatriculare cu numere de Marea Britanie, care se deplasa pe Str. Luica dinspre Bd. Constantin Brâncoveanu spre Șos. Giurgiului, a surprins și accidentat mortal un bărbat în vârstă de 59 de ani, care se angajase în traversarea părții carosabile de la dreapta la stânga prin loc marcat și semnalizat corespunzător. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, abandonând autovehiculul la aproximativ 3 km, pe Str. Perroni", precizează sursa citată.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat conducătorul auto implicat în accident, un bărbat în vârstă de 34 de ani din București. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest la aproximativ 10 ore după producerea accidentului, înregistrându-se o valoare de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Institutul Național de Medicină Legală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la momentul producerii accidentului.

Bărbatul a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, care l-au prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. În cauză a fost începută urmărirea penală cu privire la faptele de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Potrivit unor surse judiciare, conducătorul autovehiculului a mai fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu