Brigada Rutieră: Un tânăr de 21 de ani a murit într-un accident produs pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti

Brigada Rutieră: Un tânăr de 21 de ani a murit într-un accident produs pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a murit, marţi dimineaţă, într-un accident rutier produs pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, informează Brigada Rutieră.

"Din primele date, accidentul s-a produs pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în zona Fântânii Mioriţa. Conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 70 de ani, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani. În urma impactului, cel de-al doilea autovehicul a fost proiectat într-un copac din zona care desparte cele două sensuri de circulaţie", a transmis Brigada Rutieră.

Conform aceleiaşi surse, i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fata locului şoferului de 21 de ani, ulterior constatându-se decesul.

Cel de-al doilea şofer a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Traficul rutier este restricţionat pe benzile trei de circulaţie de pe ambele sensuri, în zona accidentului. Poliţiştii cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…