Britanicii au oameni în Ucraina iar Franța transportă rachete ascunse în Audi Q7/Ce secrete au aflat rușii interceptând convorbirile necriptate ale unui general german

Britanicii au oameni în Ucraina iar Franța transportă rachete ascunse în Audi Q7/Ce secrete au aflat rușii interceptând convorbirile necriptate ale unui general german

General german Ingo Gerhartz, șeful departamentului de operațiuni și exerciții a aviației militare germane, Luftwaffe, a ținut o teleconferință de 38 de minute pe 19 februarie, în Singapore.

El a început conferința declarând că „nimeni nu știe de ce cancelarul federal blochează trimiterea rachetelor – acest lucru dă naștere la tot felul de zvonuri aberante”, relatează The Times.

Ce secrete au aflat rușii interceptând convorbirile unui general german

Ce informații secrete a mai dezvăluit generalul german:

  • Vorbind despre metodele de a rachetelor Taurus: „Dacă suntem întrebați despre metodele de livrare. Știu cum fac britanicii acest lucru. Le transportă întotdeauna în vehicule blindate Ridgeback. Au mai multe persoane la sol”
  • Gerhartz a explicat cum francezii „trimit [Audi] Q7-uri încărcate cu rachete Scalp în Ucraina„.
  • Generalul Luftwaffe a declarat că Marea Britanie a echipat avioanele ucrainene cu Storm Shadows și ar putea ajuta la transferul de rachete Taurus către Ucraina.
  • Un alt general care a participat la videoconferință a spus că ucrainenii ar urma să fie antrenați în Ucraina să folosească rachete Taurus, iar apoi să fie preluați de britanici, pentru ca Germania să nu fie implicată.
  • Germania deține aproximativ 600 de rachete Taurus și ia în considerare trimiterea a 100 de rachete în Ucraina, în două loturi de câte 50, pentru a se asigura că rachetele „nu vor schimba cursul ostilităților”, a mai arătat Gerhartz.
  • Generalii germani au apreciat că 10-20 de rachete Taurus ar putea trece de defensiva rusă și ar distruge podul Kerci, din Crimeea.
  • Gerhartz a spus că informațiile privind țintele care ar putea fi lovite ar putea fi livrate prin intermediul producătorului rachetelor, pentru ca statul german să nu pară a fi implicat.

Informațiile furnizate de el ar putea ajuta Rusia să localizeze și să distrugă transporturile de armament spre Ucraina.

Rachete Taurus Foto: Facebook

Recent, un fost ministru britanic al Apărării, Ben Wallace, l-a criticat dur pe cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, spunând că „în ceea ce privește securitatea Europei, el este omul nepotrivit, la locul de muncă nepotrivit și la momentul nepotrivit”, scrie defapt.ro .



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?