Britanicii se asigură că trăiesc și după ce mor. Ce doresc să se întâmple cu rămășițele lor

Britanicii se asigură că trăiesc și după ce mor. Ce doresc să se întâmple cu rămășițele lor

Înmormântarea tradițională sau incinerarea sunt cele două opțiuni generale când vine vorba despre trecerea la cele veșnice. Dar unii britanici au și alte idei. Unii aleg să își doneze întregul corp științei după deces sau rămășițele lor să fie transformate în bijuterii și opere de artă.

În ce vor să se transforme oamenii după ce mor FOTO Shutterstock

Cercetările a 2.000 de adulți au arătat că 29% dintre britanici ar lua în considerare incinerarea, cenușa lor fiind apoi împrăștiată în natură, transformată în bijuterii, opere de artă sau îngropată în recife de corali din ocean. Un sfert dintre adulți (24%) spun că și-ar dori să „trăiască” prin alții după ce mor, donându-și organele sau țesuturile, iar 11% și-ar dona întregul corp științei. Alte opțiuni preferate pentru ceea ce britanicii doresc să se întâmple cu trupurile lor după ce mor includ să fie îngropați sub un copac, o înmormântare într-un sicriu biodegradabil sau o înmormântare pe mare.

Aproape unul din douăzeci (4%) de britanici și-ar dori ca cenușă lor să fie impregnată în tatuajul unei persoane dragi, în timp ce 7% vor ca cenușă lor să fie transformată într-un diamant. Însă, cu toate acestea, sondajul de 2.000 de adulți, a relatat și ce aceștia nu și-ar dori să se întâmple după ce mor.

Citește întreaga știre pe Click!.ro și află ce nu și-ar dori oamenii să se întâmple cu trupul lor după ce mor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale