Britney Spears, despre divorțul de Sam Asghari: „Nu mai puteam suporta durerea“

Britney Spears, despre divorțul de Sam Asghari: „Nu mai puteam suporta durerea“

Britney Spears a vorbit pentru prima dată despre divorț, de când soțul ei, Sam Asghari, a anunțat despărțirea lor, spunând că „nu a mai putut suporta durerea“, informează BBC.

Britney Spears și Sam Ashagri Foto Getty Images

Asghari, în vârstă de 29 de ani, a invocat „diferențe ireconciliabile“ în cererea de divorț depusă miercuri la Los Angeles.

El cere ca pensia alimentară și plata cheltuielilor de judecată să fie plătite de Britney Spears, se arată în documente.

Britney Spears, în vârstă de 41 de ani, a declarat că a fost „puțin șocată“ de faptul că relația sa de șase ani cu Sam Asghari a luat sfârșit.

Discutând despre despărțirea lor într-o postare pe Instagram, cântăreața a scris: „Nu sunt aici pentru a explica de ce, pentru că, sincer, nu este treaba nimănui“.

„Am făcut pe puternica prea mult timp, iar Instagram-ul meu poate părea perfect, dar este departe de realitate și cred că știm cu toții asta“, a adăugat ea.

„Mi-ar plăcea să-mi arăt emoțiile și lacrimile despre cum mă simt cu adevărat, dar dintr-un motiv oarecare a trebuit mereu să-mi ascund slăbiciunile.“

Cântăreața a spus că va fi „cât de puternică poate“ și că „de fapt se descurcă al naibii de bine“.

SamAsghari, un actor, model și antrenor de fitness iraniano-american, a întâlnit-o pe Britney Spears în timp ce artista filma videoclipul piesei sale Slumber Party, în 2016.

El a fost un susținător vocal al eforturilor ei de a pune capăt curatelei tatălui ei, Jamie; o luptă pe care a câștigat-o cu doar câteva luni înainte de căsătoria lor.

Cuplul s-a logodit în septembrie 2021 și s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse în iunie anul trecut.

Zvonuri despre problemele lor conjugale au fost raportate în tabloidele americane în acest an. Cei doi au fost văzuți recent fără verighete în public.

În propria sa postare pe Instagram, Asghari a spus: „După 6 ani de dragoste și angajament unul față de celălalt, eu și soția mea am decis să ne încheiem călătoria împreună“.

„Ne vom păstra dragostea și respectul pe care ni le purtăm unul altuia și îi doresc tot ce e mai bun întotdeauna“.

El a adăugat: „Să cer intimitate pare ridicol, așa că voi cere doar ca toată lumea, inclusiv mass-media, să fie amabilă și grijulie“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”