Britney Spears, pălmuită de bodyguarzii noii vedete din NBA Victor Wembanyama. Ce i-a făcut sportivului

Britney Spears, pălmuită de bodyguarzii noii vedete din NBA Victor Wembanyama. Ce i-a făcut sportivului

Britney Spears a povestit că a fost pălmuită la Las Vegas de un membru al personalului de securitate al baschetului Victor Wembanyama, noua vedetă a NBA, incident pentru care Starul muzicii pop a depus şi o plângere, relatează AFP.

Britney Spears, agresată de bodyguardul sportivului. Foto Facebook

Pe contul său de Instagram, cântăreaţa a explicat miercuri seara că l-a zărit pe jucătorul francez, aflat în Nevada pentru a disputa primul său meci alături de noul său club San Antonio Spurs, la intrarea într-un restaurant. "Am decis să-l abordez şi să-l felicit pentru succesul său. Cum era foarte mult zgomot în jur, l-am bătut pe umăr pentru a-i atrage atenţia. Atunci, serviciul de securitate m-a pălmuit fără să se uite în urmă. Lovitura aproape m-a dărâmat şi mi-a smuls ochelarii", a relatat Britney Spears.

Victor Wembanyama se anunță noul star din NBA. Foto Getty images

Victor Wembanyama se anunță noul star din NBA. Foto Getty images

Conform site-ului monden TMZ, cel care a dezvăluit informaţia, artista a depus plângere. La rândul său, Victor Wembanyama a confirmat incidentul joi, explicând că a aflat ulterior despre implicarea cântăreţei. "O persoană m-a strigat: 'domnule, domnule!', apoi m-a atins pe spate, nu pe umăr. Am simţit că securitatea a îndepărtat acea persoană, dar nu am ştiut cu ce forţă", a povestit baschetbalistul.

Victor Wembanyama a fost ales luna trecută de pe prima poziţie la draftul NBA (selecţia tinerilor jucători) de către clubul San Antonio Spurs, o premieră istorică pentru un jucător francez. Internaţionalul de 19 ani este considerat jucătorul cu cel mai mare potenţial din baschetul mondial după starul LeBron James, recrutat în urmă cu 20 de ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?