BRRR!/„Sfetnicul lui Putin”, vești care dau fiori despre ce va urma în Ucraina

BRRR!/„Sfetnicul lui Putin”, vești care dau fiori despre ce va urma în Ucraina

Războiul declanșat de liderul de la Kremlin în Ucraina pe 24 februarie 2022 a produs mii de victime după 50 de zile de lupte, iar evoluția conflagrației rămâne incertă. Acum, ”creierul lui Putin”, un filosof rus a vorbit despre războiul din Ucraina, spunând că retragerea de la Kiev este una doar ”temporară”.

Alexander Dugin, cunoscut pentru influența sa de la Kremlin, a acordat un interviu publicației Turkiye Gazetesi în care prezice că după o regrupare a armatei ruse, campania din Ucraina va reîncepe, potrivit Business Insider .

Filosoful ultranaționalist rus Alexander Dugin, în vârstă de 60 de ani, cunoscut sub numele de ”creierul lui Putin”, datorită influenței sale asupra Kremlinului, a declarat că ”armata Rusiei se luptă în prezent cu puterile suverane, care impun o lume unipolară”, referindu-se la alianța pro-Ucraina condusă de Statele Unite.

La începutul acestei luni, forțele ruse s-au retras din jurul Kiev-ului, după ce au încercat să cucerească capitala Ucrainei, fără succes. Acum armata Moscovei s-a repoziționat din regiune, pentru a se concentra asupra zonei de est, din Donbas, așa cum au afirmat oficialii Pentagonului și ai NATO.

În interviu, Dugan s-a referit la retragerea Rusiei ca ”o mișcare pur tactică”, care ar permite armatei roșii să se regrupeze și să execute ”revizuirile” sub comanda noului general Alexander Dvornikov, o figură cheie din campania rusă din 2015, din Siria.

El a spus că retragerea trupelor rusești din jurul Kiev-ului este doar ”o situație temporară”, iar Rusia ”nu poate pierde acest război”. ”În caz contrar, întreaga lume se va transforma într-un foc imens”.

Dugin a avertizat că ”soldații noștri nu se vor întoarce acasă, până când țintele din toată țara (din Ucraina -n.a.) nu vor fi distruse și securitatea nu va fi stabilită sau până când Zelenski se va preda”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...