Bruce Willis, imagini emoționante alături de fiica sa. Este tatăl perfect FOTO

Bruce Willis, imagini emoționante alături de fiica sa. Este tatăl perfect FOTO

Bruce Willis, care luptă cu demența, apare într-un colaj de fotografii alături de Mabel, fiica sa cea mare din a doua căsătorie. Actorul și soția sa au serbat-o pe fetiță, care a împlinit de curând 11 ani.

Bruce WIllis, fiica sa, Mabel, și soția sa, Emma Foto Emma Willis Instagram

Fetița a împlinit 11 ani duminica trecută, iar mama sa, Emma Heming Willis, a marcat această aniversare împărtășind un montaj de fotografii de familie și videoclipuri realizate de-a lungul anilor, relatează CNN. Însoțit de piesa „Pictures Of You“, a trupei The Cure, colajul a fost postat pe contul de Instagram al soției actorului.

„La mulți ani, Mabel Ray. Energia ta este contagioasă. Poți să luminezi întreaga cameră doar cu zâmbetul și căldura ta. Este minunat cum iubești și ai grijă de familia și de prietenii tăi. Continuă să strălucești, dragostea mea“, a scris Emma Heming Willis pe Instagram.

Bruce și Emma s-au căsătorit în 2009 și, în afară de Mabel, cuplul mai are o fiică de 8 ani, Evelyn. Willis mai are trei fiice din mariajul cu actrița Demi Moore: Rumer, Scout și Tallulah.

Actorul american a împlinit 68 de ani, pe 19 martie, iar de ziua lui soția sa a postat un mesaj emoționant și sincer despre viața alături de o persoană care suferă de demență frontotemporală (DFT): „El e dragoste pură. E atât de iubit! Și îl voi iubi mereu“.

După un an de investigații complexe, medicii au reușit să-i pună un diagnostic actorului Bruce Willis, diagnosticat inițial cu afazie, o tulburare de vorbire. Starul suferă de demență frontotemporală, o boală neurodegenerativă, înrudită cu boala Alzheimer.

Demență frontotemporală este un termen „umbrelă“ pentru un grup de tulburări ale creierului care afectează în special lobii frontali și temporali. Aceste zone ale creierului sunt în general asociate cu personalitatea, comportamentul și limbajul.

Persoanele cu DFT pot avea probleme de memorie, modificări de comportament sau dificultăţi de vorbire sau de mişcare.

„În prezent, nu există niciun tratament pentru această boală, o realitate care sperăm să se schimbe în anii următori“, a spus familia actorului când a făcut acest anunț.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...