Bucătarul personal al lui Obama, găsit mort într-un lac. Reacția fostului președinte american

Bucătarul personal al lui Obama, găsit mort într-un lac. Reacția fostului președinte american

Cadavrul lui Tafari Campbell, bucătarul personal al fostului președinte american Barack Obama, a fost găsit într-un lac „la aproximativ 30 de metri de țărm", în apropierea casei fostului președinte american.

Tafari Campbell. FOTO Fafcebook captură video

Tafari Campbell, în vârstă de 45 de ani, murit într-un accident de paddle boarding (placă cu vâsle), în apropierea casei familiei Obama din Massachusetts, potrivit BBC News .

Campbell a lucrat la Casa Albă înainte de a rămâne alături de fosta familie prezidențială după ce Barak Obama a părăsit funcția, în 2016.

Duminică, după o vizită pe insula Massachusetts, la locuința sa din Virginia, a dispărut în apele din Edgartown Great Pond din Martha's Vineyard.

„A fost o parte iubită a familiei noastre”

Căutările au început în aceeași seară. Cadavrul său a fost găsit luni „la aproximativ 30 de metri de țărm, la o adâncime de aproximativ opt picioare", potrivit poliției.

„Tafari a fost o parte iubită a familiei noastre. Când l-am întâlnit prima dată, era un bucătar secund talentat la Casa Albă - creativ și pasionat de mâncare și de capacitatea acesteia de a aduce oamenii împreună", au declarat Barak Obama și fosta primă doamnă Michelle Obama , după aflarea veștii.

Cei doi l-au descris ca pe o persoană caldă, amuzantă și extraordinar de amabilă. Potrivit poliției, familia Obama nu era acasă în momentul accidentului.

Ipoteza morții: accident

Cercetările privind moartea sa sunt efectuate de Unitatea de detectivi a Poliției statului Massachusetts, dar se crede că a fost un accident, potrivit CBS News.

„Un alt paddleboarder se afla cu el pe iaz în acel moment și l-a observat intrând sub apă", potrivit unui raport al poliției.

Familia Obama a transmis condoleanțe rudelor și apropiaților lui Tafari.

„Ne alăturăm tuturor celor care l-au cunoscut și l-au iubit pe Tafari - în special soției sale Sherise și băieților lor gemeni, Xavier și Savin - pentru a deplânge pierderea unui om cu adevărat minunat" se arată în comunicatul familiei Obama.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?