„București e nație rusească“: mesaj halucinant al unui separatist pro-rus. „Oriunde conduc un tanc e pământul meu iubit!“

„București e nație rusească“: mesaj halucinant al unui separatist pro-rus. „Oriunde conduc un tanc e pământul meu iubit!“

Kirill Stremousov, liderul adjunct al autorității impuse de Rusia în Herson, a declarat într-un mesaj video halucinant că Bucureștiul și întreaga lume este pământ rusesc.

Stremousov susține că Bucureștiul este pământ rusesc. Foto: Captură video Twitter

Văd munți și văi. Văd râuri și câmpuri. Acestea sunt întinderile Rusiei, aceasta este patria mea mamă. Văd Praga și Varșovia, Budapesta și Bucureștiul. Aceasta este nația rusească. Câte locuri îndrăgite sunt aici!”, a afirmat liderul adjunct al autorității impuse de Rusia în Herson.

Văd pagode în Sri Lanka, văd Coreea și China. Oriunde conduc un tanc este tot pământul meu iubit! Văd râul Amazon, văd și crocodili! Este pământ rusesc, este patria mea mamă! În apropiere sunt piramidele, curg apele bogate ale Nilului, spălând un mal rusesc. Rușii mei, sunt mândru de voi!”, a mai adăugat Stremousov.

Văd Washingtonul într-o vale, văd Dallasul și Texasul! Cât de plăcut este să bei cvas (n.red. o băutură fermentată preparată din secară sau pâine de secară) gustos aici în Rusia! Soarele răsare asupra [orașului] Sydney, un ornitorinc înoată într-un iaz! Imnul începe să răsune într-un difuzor! Îmi voi începe ziua cu imnul rusesc!”, a mai declarat Stremousov.

Amintim că la sfârșitul lunii august imnul Ucrainei a răsunat în Crimeea, după ce pirații ucraineni au deviat undele radio Krym, postul de radio din peninsulă.

Uitați niște indieni care fumează o pipă și mi-o oferă”, a mai adăugat Stremousov, în spatele său poate fi observat un steag cu o svastică pe ea, simbolul are altă semnificație în India decât în Europa și Occident.

Întreaga lume îi iubește pe ruși în patria mea mamă”, a conchis acesta.

„Este cu adevărat unul dintre cele mai bizare lucruri pe care le-am văzut vreodată”, susține jurnalistul Francis Scarr de la BBC făcând referire la videoclip.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…