„Bucuria inexplicabilă” a liderului rus după rebeliunea eșuată a grupului Wagner

„Bucuria inexplicabilă” a liderului rus după rebeliunea eșuată a grupului Wagner

Președintele rus Vladimir Putin pare să fie cuprins de o „bucurie inexplicabilă” în urma rebeliunii efemere a grupului paramilitar Wagner, a afirmat un analist rus, relatează Business Insider .

Rebeliunea armată a grupului Wagner a fost condusă de Evgheni Prigojin. FOTO Profimedia (Arhivă)

Rebeliunea, deși a fost un eșec, a fost cea mai evidentă provocare cu care s-a confruntat liderul de la Kremlin, spun specialiștii.

În prezent, liderul rus pare să-și fi îndreptat atenția asupra controlului prejudiciilor în urma revoltei. Președintele rus a fost văzut miercuri seară în timpul unei rare plimbări în Daghestan, regiunea unde în urmă cu un an au avut loc proteste față de mobilizarea parțială. El a fost surprins strângând mâna mulțimilor sau fotografiindu-se cu tineri.

De asemenea, liderul de la Kremlin a sărutat capul unei fete.

Vladimir Putin

Vladimir Putin a sărutat capul unei fete. FOTO Profimedia

„În ultima vreme, aparițiile sale publice au arătat o bucurie inexplicabilă, la limita euforiei, o schimbare radicală față de comportamentul său obișnuit", a afirmat analistul independent rus Tatiana Stanovaia.

Acest lucru ar putea fi legat de narațiunea pe care anturajul său a elaborat-o, subliniind sprijinul universal pe care îl primește din partea elitelor și imensa dragoste de care se bucură din partea poporului", a mai precizat ea.

Starea sa emoțională îl face mai susceptibil la manipulare. Se pare că observăm o nouă fază în regimul lui Putin, în care anturajul său se implică mai activ în modelarea parcursului său”, a mai transmis Stanovaia printr-o postare publicată pe Twitter.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat