Budescu (FCSB) - Este o onoare să primesc titlul de cel mai bun fotbalist al anului

Budescu (FCSB) - Este o onoare să primesc titlul de cel mai bun fotbalist al anului

Mijlocașul echipei FCSB, Constantin Budescu, a declarat, luni seara, că este o onoare să primească titlul de cel mai bun jucător al anului 2017, precizând că s-a văzut munca pe care a depus-o în fiecare zi pe teren.

"Mă simt foarte bine, este o onoare să primesc titlul de cel mai bun fotbalist. Munca pe care o depun în fiecare zi s-a văzut și mă bucur că am câștigat acest premiu. Sper ca pe viitor să fac aceleași lucruri bune. Mă motivează aceste premii. Sperăm să câștigăm titlul, dar este devreme să vorbim despre asta. Mai sunt multe meciuri de jucat, urmează play-off-ul unde cu siguranță toate echipele care se califică vor avea șanse la titlu", a spus Budescu, jucător premiat în cadrul Galei Fotbalului Românesc de luni seara .

Mijlocașul speră ca fomația sa să câștige meciul cu FC Lugano, programat, joi, pe Arena Națională din București, pentru a încheia pe primul loc în Grupa G a Europa League. "Sperăm să obținem o victorie și să terminăm grupa pe primul loc. Am fost de la început pe primul loc și ar fi păcat să pierdem prima poziție chiar acum. Eu sunt suspendat din păcate pentru acest meci, dar sper să marcheze unul dintre colegii mei și să câștigăm. Iar în primăvară toate echipele vor fi puternice, nu am un adversar preferat. Nu vom avea un meci ușor", a menționat Constantin Budescu.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…