Budescu, accidentat la gamba dreaptă, nu va juca pentru FCSB în returul cu Viktoria Plzen

Budescu, accidentat la gamba dreaptă, nu va juca pentru FCSB în returul cu Viktoria Plzen

Fotbalistul echipei FCSB, Constantin Budescu, s-a accidentat la gamba dreaptă, marți seara, în partida de pe Arena Națională cu Vicktoria Plzen (scor 2-2) din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor și nu va putea evolua în partida retur programată la 2 august în Cehia.

Suspect de ruptură, Budescu a părăsit Arena Națională șchiopătând, având un bandaj cu gheață la gamba dreaptă.

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a anunțat în conferința de presă de după meci că jucătorul va lipsi 2-3 săptămâni. "Nu știm 100%, dar am vorbit cu doctorul și mi-a spus că va lipsi 2-3 săptămâni. El nu va putea evolua în retur, așa că trebuie să facem schimbări pentru meciul de acolo", a spus Dică.

Autor al primul gol al formației FCSB, Constantin Budescu s-a accidentat în repriza a doua, el fiind înlocuit de Vlad Achim în minutul 66.

Echipa de fotbal FCSB și formația cehă Viktoria Plzen au terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), marți seara, pe Arena Națională din București, în prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor . Returul este programat la 2 august, în Cehia.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”