Bulgaria: Avionul primului ministru forțat să aterizeze după o avarie

Bulgaria: Avionul primului ministru forțat să aterizeze după o avarie

Avionul care îl transporta pe primul ministru bulgar Boiko Borisov a trebuit să se întoarcă de urgență pe aeroportul din Sofia la scurt timp după ce decolase spre Bruxelles miercuri seară, potrivit mass-media, în timp ce Borisov a confirmat incidentul agenției Focus, relatează AFP.

Unul din trenurile de aterizare nu a fost retras la plecarea avionului, iar aparatul a zburat o oră deasupra Sofiei pentru a consuma combustibilul înainte de a ateriza.

Borisov, care trebuie să participe joi la Consiliul European de la Bruxelles, urmează să plece din nou mai târziu în timpul nopții cu un alt avion. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...