Bulgarii dau vina pe arbitraj pentru înfrângerea de la Bucureşti: „Arbitrul a încercat să îngroape echipa bulgară!“

Bulgarii dau vina pe arbitraj pentru înfrângerea de la Bucureşti: „Arbitrul a încercat să îngroape echipa bulgară!“

Presa bulgară nu a digerat prea bine eşecul lui Ludogoreţ de pe Arena Naţională. Dincolo de analiza partidei, jurnaliştii bulgari au notat că victoria Stelei a fost faciliată de arbitraj, în minutul 35, atunci când a fost acordat penalty pentru gazde.

"Arbitrul german Felix Brych a pus umărul la victoria gazdelor. Arbitrul a încercat 'să îngroape' echipa bulgară în minutul 35, când a acordat un penalty inexistent Stelei. De asemenea, centralul i-a sprijinit pe români, multe dintre faulturile lor dure fiind trecute cu vedere", a scris presa de la sud de Dunăre.

Pe de altă parte, jurnaliştii bulgari au remarcat atmosfera incendiară de pe Arena Naţională, exprimându-şi speranţa că Ludogoreţ poate întoarce rezultatul în partida retur, de la Sofia.

"Ludogoreţ nu a supravieţuit iadului de la Bucureşti. Meciul s-a jucat pe un stadion plin, suporterii Stelei punând o presiune uriaşă. 'Vulturii' au fost la doar câteva minute de a obţine un rezultat favorabil, chiar şi o remiză era bună, Chipciu marcând în minutul 88. În ciuda înfrângerii, Ludogoreţ a demonstrat că este suficient de puternică pentru a elimina adversarul", au mai notat ziariştii din Bulgaria.

Steaua a învins cu 1-0 pe Ludogoreţ într-o partidă contând pentru manşa tur a play-off-ului Ligii Campionilor. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Chipciu în minutul 88.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

3 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Judecați voi...