Bună observație! „Uitați-vă cum arată acest drum federal. Ei pur și simplu au pus câțiva cm de asfalt direct pe sol. Fiți 100% siguri că restul au furat”

Bună observație! „Uitați-vă cum arată acest drum federal. Ei pur și simplu au pus câțiva cm de asfalt direct pe sol. Fiți 100% siguri că restul au furat”

Victor Guzun, diplomat, profesor și politician din Republica Moldova, a comentat. evenimentele de sâmbătă, 24 iunie, din Rusia.

Victor Guzun a criticat infrastructura din Rusia, după ce pe rețelele sociale au apărut imagini cu drumurile distruse de soldații ruși pentru a împiedica avansul trupelor Wagner spre Moscova. „Ei pur și simplu au pus câțiva centimetri de asfalt direct pe sol.”

„M-au întrebat azi vreo 20 oameni ce cred eu despre ce se întâmplă în Rusia. Le-am zis la toți că nu știu, eu nu comentez chestii unde nu am expertiză. Mai ales în așa o țară de mincinoși incurabili ca rușii.

Dar totuși, eu mă pricep la câteva chestii. Una dintre ele este cum trebuie să arate un drum federal. Am văzut cum trebuie construite, de care vreți și știu tehnologiile (am condus un departament la ministerul de resort). Și iată ce vreau să zic:

Azi rușii au săpat drumurile de acces federale lângă capitala lor Moscova să oprească așa zișii meatejnici. Și uitați-va cum arată acest drum federal. Ei pur și simplu au pus câțiva cm de asfalt direct pe sol. Fiți 100% siguri că restul au furat.

Când dată viitoare idioți prorusi din Moldova exemplifică Rusia, arătați-le unde ei ne cheamă. Această nu este țară, e o adunătură de bandiți și hoți ordinari”, a transmis politicianul.




Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat