Bunicuța sexy primește avansuri și de la tinerii de 18 ani! Are 64 de ani și un trup de invidiat! Care sunt cele doua reguli stricte de la care nu se abate VIDEO

Bunicuța sexy primește avansuri și de la tinerii de 18 ani! Are 64 de ani și un trup de invidiat! Care sunt cele doua reguli stricte de la care nu se abate VIDEO

O australiancă, pe numele său Lesley Maxwell, în vârstă de 64 de ani, a ajuns în atenția presei britanice în această săptămână grație condiției fizice pe care o are, relatează Stars and Stardust.

Maxwell susține că primește avansuri de la tinerii de 18 ani. Foto Instagram/ Lesley Maxwell

Maxwell este instructoare de fitness și susține că este „obsedată” de sala de forță.

Australianca, care are 126.000 de urmăritori pe Instagram, a afirmat în trecut că primește avansuri și de la tinerii de 18 ani cărora le-ar putea fi bunică.

Tipii au chiar și 18 ani, ceea ce e foarte amuzant. Primesc toate astea ca pe un compliment, e grozav că mă apreciază", a afirmat Lesley Maxwell.

Maxwell a mărturisit că alimentația sănătoasă și exercițiile fizice sunt cele două reguli stricte de la care nu se abate.

Îmi antrenez clienții toată ziua, până la 10 seara, iar apoi mă apuc de ședința mea, despre care unii ar crede că e programată la o oră târzie.

Motivul pentru care am energie să mă antrenez este faptul că îmi alimentez corpul doar cu alimente hrănitoare, inclusiv grăsimi saturate, care îmi mențin constant nivelul zahărului în sânge.

Așa că nu fac niciodată fasting, am încercat în trecut", a mai afirmat instructoarea de fitness.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...