Burduja, apel către locuitorii Capitalei: Să îi arătăm lui Nicușor Dan Bucureștiul pe care refuză să îl vadă

Burduja, apel către locuitorii Capitalei: Să îi arătăm lui Nicușor Dan Bucureștiul pe care refuză să îl vadă

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis, marţi, un apel către bucureșteni de a-i trimite fotografii cu toate locurile din oraş care nu arată aşa cum ar trebui să arate în secolului XXI, ca să le transmită edilului general, Nicușor Dan.

Sebastian Burduja: Să îl aducem pe Primarul Capitalei cu picioarele pe pământ FOTO Facebook

Tuturor bucureștenilor, din toate colțurile orașului. Haideți să îi arătăm primarului Nicușor Dan Bucureștiul de care fuge. Nicușor Dan spune că nu a văzut un șobolan în aproape patru ani de mandat. La fel, primarul Capitalei nu pare să aibă cunoștință de străzile desfundate din cartierele bucureștene, de clădirile în paragină de sub geamurile Primăriei București, de lipsa de siguranță cu care se confruntă zilnic copiii și femeile în acest oraș”, a scris Sebastian Burduja într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei a făcut apel la locuitorii Capitalei să-i transmită imagini cu neregulile din diverse locuri din București pentru a le duce apoi edilului general, Nicușor Dan.

„Vă invit, așadar, să trimiteți fotografii, ca răspuns la această postare, în mesaj privat, cu toate locurile pe care le vedeți în orașul nostru și care nu arată așa cum ar trebui să arate fața unei capitale europene a secolului XXI. Să îi arătăm lui Nicușor Dan Bucureștiul pe care refuză să îl vadă. Să îl aducem pe Primarul Capitalei cu picioarele pe pământ. Să vadă și el, împreună cu noi, de ce trebuie să schimbăm Bucureștiul! Vom strânge toate aceste fotografii și le vom duce la Nicușor Dan la Primăria Capitalei”, a mai scris Burduja.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat joi, la Digi24, că șobolanii nu sunt o problemă a Bucureștiului și că dacă ar fi întrebați 1.000 de oameni, doi ar spune că au întâlnit un șobolan în acești patru ani.

Să știți că eu circul pe jos, cu autobuzul și n-am văzut niciodată șobolani. Bineînțeles că sunt, dar indicatorul relevant e când se dă telefon și se reclamă existența acestor animale în București. Sunt, dar e o scădere de 20% față de mandatul precedent, dar sunt cazuri absolut punctuale”, a declarat Nicușor Dan.

Sâmbătă, candidatul PNL la Primăria Capitalei a spus că edilul general al Capitalei, Nicușor Dan, a evitat să poarte un dialog în cadrul unei emisiuni televizate, susținând că în spatele acestei reacții ar sta „lipsa de argumente”.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat într-un interviu anterior că nu dorește o dezbatere cu candidatul PNL deoarece vrea o alianță cu PNL în Consiliul General, în cazul în care va câștiga un nou mandat.  


Citește și:

populare
astăzi

1 Mutarea inteligentă a României prin care să obțină totul donând Patriot Ucrainei. Expert: „Ar fi ca un CASCO față de un RCA”

2 Așa o fi?

3 VIDEO Priviți ce face acest soldat ucrainean! / O nouă scenă de film american pe frontul din Ucraina

4 Cine sunt cei 300 de securiști și colaboratori care au certificate și indemnizații de revoluționari

5 „Voiau să ne ia borcanul cu 9,5 lei și îl puneau pe raft cu 30 de lei” / Magiunul de Topoloveni, primul produs tradițional românesc recunoscut de UE, el…