Burduja: Fără o viziune, vom continua să băltim între cine plantează mai multe panseluțe sau cine câștigă concursul de schimbat borduri

Burduja: Fără o viziune, vom continua să băltim între cine plantează mai multe panseluțe sau cine câștigă concursul de schimbat borduri

Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a atras atenția într-o postare pe Facebook asupra unei lipse de asumare a unor proiecte de anvergură din Capitală, susținând că fără o viziune pe termen lung niciun oraș nu poate evolua. Ministrul a publicat și o imagine cu Pasajul Victoriei, pentru care, potrivit acestuia, foștii primari nu au avut inițiative.  

Ministrul a fost propus de PNL pentru Primăria Capitalei FOTO Arhivă

<<Exact acum 30 de ani se inaugura tunelul de sub Canalul Mânecii, considerat la acea vreme lucrarea inginerească a secolului XX. O minune care a lăsat pe mulți fără suflare și care părea imposibil de realizat. „Dream big or don’t dream at all”. Acest lucru cred că a lipsit de multe ori atât României, cât și Bucureștiului. Dorința de asumare a unor proiecte de anvergură>>, a scris Sebastian Burduja pe Facebok.

Ministrul a continuat, susținând că atunci <<când s-a început ceva, a fost lăsat de izbeliște. Când s-a propus cu adevărat ceva ”măreț”, a părut mai mult preluat din cărți, decât exprimarea unei viziuni coerente despre cum trebuie realizat acel lucru>>. Ministrul a concluzionat că având „o astfel de mentalitate, nicio țară și, cu atât mai mult, niciun oraș mare nu poate de fapt evolua”.

„Fără o viziune care să însemne asumarea unor inițiative îndrăznețe, pe termen mediu și lung, vom continua să băltim între discuții despre cine plantează cele mai multe panseluțe sau cine câștigă concursul anual de schimbat borduri. PS Imaginea e din Pasajul Victoriei, care cade pe noi, după ce primarii generali au făcut fix nimic”, a mai scris Sebastian Burduja. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Mutarea inteligentă a României prin care să obțină totul donând Patriot Ucrainei. Expert: „Ar fi ca un CASCO față de un RCA”

2 Așa o fi?

3 VIDEO Priviți ce face acest soldat ucrainean! / O nouă scenă de film american pe frontul din Ucraina

4 Cine sunt cei 300 de securiști și colaboratori care au certificate și indemnizații de revoluționari

5 „Voiau să ne ia borcanul cu 9,5 lei și îl puneau pe raft cu 30 de lei” / Magiunul de Topoloveni, primul produs tradițional românesc recunoscut de UE, el…