Bursucu nu se uită la bani, a făcut nuntă regească. Prețul amețitor pe care l-a plătit pentru verighete

Bursucu nu se uită la bani, a făcut nuntă regească. Prețul amețitor pe care l-a plătit pentru verighete

Adrian Cristea, alias Bursucu, moderatorul emisiunii, „Roata norocului”, de la Kanal D, nu se uită la bani, mai ales când e vorba de propria nuntă. O petrecere ca în povești a fost sâmbătă la malul mării, unde acesta s-a căsătorit cu Andreea, iubita sa.

Bursucu și Andreea s-au căsătorit civil și religios FOTO Instagram

Doar pentru verighete, inelele pe care le vor purta de acum înainte, Bursucu a scos din buzunar o sumă amețitoare. Nici mai mult, nici mai puțin decât 9.000 de euro, scrie click.ro.

De la petrecere nu au putut lipsi, pe lângă familiile și rudele celor doi până la colegi de la Kanal D: Ana – Maria Barnoschi, Simona Pătruleasa, Andreea Mantea, dar și mulții alții care s-au distrat pe cinste o noapte întreagă.

Citește articolul complet pe click.ro

S-au căsătorit după 11 ani de relație

Deși au o relație de mai bine de un deceniu, Bursucu și Andreea au hotărât abia acum să își pună pirostiile. Cuplul are două fete frumoase foc, Anays, de 4 ani, și Alesia, de 17 ani. Adolescenta este fiica Andreei, dintr-o relație anterioară, pe care Adrian o consideră fiica sa.

Invitat în emisiunea online, „Fiță cu Adiță” , alături de Jean de la Craiova, Bursucu’ (35 de ani), a fost dat de gol în privința nunții cu Andreea, pe care a tot amânat-o până acum.

Bursucu’ și Andreea s-au întâlnit în urmă cu 11 ani, întâmplător, într-un parc. „Acum 11 ani, fix aici în parcul acesta lângă care ne aflăm. Am văzut-o când cobora pe scări și am început să mă interesez despre ea”, a mai mărturisit vedeta Kanal D.

Recent, și actrița Ioana Ginghină, care s-a căsătorit civil cu iubitul său, Cristi Pitulice. NUnta însă nu a fost lipsită de peripeții. Distracția a avut loc pe 28 septembrie 2023, în curtea casei artistei, într-un cadru intim, alături de rude și câțiva prieteni.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruța, aceasta a povestit cât de frumos a fost evenimentul, însă a amintit și câteva neplăceri pe care i le-au cauzat niște vecini.

În timpul petrecerii, s-a trezit cu Poliția la poartă, în urma unor reclamații. Deși actrița a mărturisit că nu era gălăgie, câțiva vecini au fost deranjați de petrecerea în aer liber.

"Arăta superb curtea, totul decorat frumos, dar au chemat vecinii poliția la 4, la amiază. De trei ori au chemat-o, bănuim cine i-a chemat. Nu ne-au dat amendă. Venea poliția și zicea „Da, am constatat”. Nu era muzica tare. Și nu vecinii din jur cu care vorbisem, niște vecini mai îndepărtați. Săracii își cereau și scuze de câte ori veneau”, a declarat Ioana Ginghină.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat