Buzău: Accident pe DN 2C cu șase răniți, între care doi copii

Buzău: Accident pe DN 2C cu șase răniți, între care doi copii

Un accident de circulație a avut loc vineri, în localitatea buzoiană Padina, pe DN 2C, fiind înregistrați șase răniți, dintre care doi copii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar Doinița Mihalache, un bucureștean de 63 de ani, care se deplasa spre Buzău, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un automobil la volanul caruia se afla un buzoian care se deplasa spre Litoral.

"Acesta din urmă se afla cu soția și cei doi copii, de 10 ani, respectiv 6 ani. În total, șase persoane au ajuns la spital", a precizat, pentru AGERPRES, sursa citată.

La locul accidentului s-au deplasat trei ambulanțe, autospeciala de transport victime multiple și un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău.

AGERPRES / (A — autor: Dorin Ivan, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu