Buzău: Bărbat diagnosticat cu COVID-19, care a fugit dintr-un spital din Capitală, blocat în trafic

Buzău: Bărbat diagnosticat cu COVID-19, care a fugit dintr-un spital din Capitală, blocat în trafic

Un bărbat diagnosticat cu noul coronavirus, care a părăsit spitalul în care era internat fără încuviinţarea cadrelor medicale, a fost oprit şi blocat în trafic, pe DN 2, pe raza localităţii Oreavu, de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Potrivit unui comunicat al IPJ Buzău, marţi, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 34 de ani, din Vrancea, a părăsit în cursul zilei incinta unităţii medicale de pe raza municipiului Bucureşti, fără încuviinţarea cadrelor medicale, unde se afla internat cu diagnosticul SARS-COV-2.

"Persoana a fost dată în consemn, iar efectivele de ordine publică au fost mobilizate pe teritoriul întregului judeţ, fiind constituite inclusiv filtre în zonele de tranzit în vederea depistării în trafic a bărbatului, în jurul orei 21,00, persoana căutată fiind depistată pe DN 2, în localitatea Oreavu, în timp ce se deplasa cu un autoturism ce efectua servicii de taximetrie pe direcţia Bucureşti-Vrancea", se arată în comunicat.

Reprezentanţii IPJ Buzău au mai spus că autoturismul a fost blocat în trafic, iar ocupanţii maşinii au fost atenţionaţi să rămână în autoturism până la sosirea echipajelor suplimentare în vederea escortării. Ulterior, autoturismul a fost condus către Vrancea de echipajele de poliţie din Buzău şi Vrancea, prin încadrarea în trafic a autoturismului până la destinaţie.

"Cele două persoane, bărbatul căutat, respectiv şoferul autoturismului, un bucureştean de 46 de ani, au fost predaţi echipajului ISU Vrancea pentru intervenţie procedurală în vederea înlăturării stării de pericol", au precizat reprezentanţii ISU Buzău. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...