Buzău: Cel mai vârstnic deţinător de armă, felicitat de poliţişti cu prilejul aniversării unui secol de viaţă

Buzău: Cel mai vârstnic deţinător de armă, felicitat de poliţişti cu prilejul aniversării unui secol de viaţă

Cel mai vârstnic deţinător de armă din judeţul Buzău a fost felicitat, miercuri, de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu prilejul împlinirii unui secol de viaţă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, el locuieşte în localitatea Mânzăleşti, este veteran de război şi deţine de 60 de ani aceeaşi armă.

"Astăzi, poliţiştii de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase (...), aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au decis să meargă pentru un control specific la cel mai vechi deţinător legal de armă din judeţul Buzău. Acesta împlineşte 100 de ani, iar de 60 de ani deţine armă, aceeaşi armă. Poliţiştii s-au prezentat la domiciliul acestuia, în comuna Mânzăleşti, sub pretextul unui control specific pe linia lor de muncă. După ce au constatat că totul corespunde normelor legale în vigoare, poliţiştii au mărturisit localnicului adevăratul motiv al vizitei lor - momentul aniversar la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Buzău transmis AGERPRES.



Poliţiştii i-au făcut cadou o diplomă şi un tablou decorativ din lemn, sculptat cu simboluri vânătoreşti.



"De nea Gică din Buzău ne leagă cel puţin 3 coordonate comune: patriotism, loialitate şi devotament. Veteran de război, azi împlineşte 100 de ani. Dintre care, 60 ca deţinător de armă, aceeaşi armă! În semn de respect, pentru cei 100 de ani împliniţi, colegii noştri de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Buzău i-au călcat pragul, pentru a-i ura: La mulţi ani sănătoşi, nea Gică!" , se menţionează şi într-o postare pe pagina de Facebook a Poliţiei Române. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu