Buzău: Condamnat pentru omor, evadat din spitalul de psihiatrie

Buzău: Condamnat pentru omor, evadat din spitalul de psihiatrie

Un bărbat de 53 de ani, condamnat pentru omor, internat la secția de la Ojasca a Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, a evadat marți din spital.

Bărbatul a fost dat de Poliție în urmărire națională.

Potrivit unor surse din cadrul Poliției, bărbatul este din București și în urmă cu opt ani și-a ucis mama, el ispășindu-și pedeapsa într-un spital de psihiatrie după ce judecătorii au decis că bărbatul nu a comis fapta cu discernământ.

"Acesta a fost condamnat pentru omor în 2008, mai multe filtre au fost instituite în jurul spitalului și se desfășoară acțiuni de căutare a evadatului în județ și în țară", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul Doinița Mihalache.

AGERPRES / (AS — autor: Dorin Ivan, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fiul patronului Cris-Tim, condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de cocaină

2 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

3 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

4 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

5 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”