Buzău: Femeie suspectă de coronavirus venită dintr-o zonă contaminată din Italia, dusă la spital şi izolată

Buzău: Femeie suspectă de coronavirus venită dintr-o zonă contaminată din Italia, dusă la spital şi izolată

O femeie în vârstă de 52 de ani din localitatea buzoiană Largu", sosită cu un microbuz din Lombardia, dintr-o zonă contaminată cu coronavirus, a fost internată duminică seara într-un pavilion special al secţiei Boli contagioase a Spitalului judeţean Buzău, cu suspiciunea de infectare cu coronavirus.

Potrivit directorului DSP Buzău, Cristina Ungureanu, femeia a fost lăsată de microbuzul care venea din zona Lombardia în staţia de autobuz a unui supermarket de la marginea oraşului Buzău.

"Femeia a sunat la 112 după ce a aflat că o colegă cu care lucra la o familie de italieni ar fi fost internată în spital cu o formă de gripă, aceasta a fost dusă într-un pavilion special la Secţia de Boli Contagioase unde i se vor lua analize, iar luni dimineaţa va fi transferată la Tabăra de la Arbănaşi pentru o carantină de 14 zile sau, în funcţie de rezultatul analizelor, va fi transportată la un spital din Capitală", a mai declarat sursa citată.

Microbuzul respectiv, în care se mai aflau şi alţi pasageri, şi-a continuat călătoria spre Galaţi.

Tabăra de la Arbănaşi dispune de 120 de locuri pentru suspecţi de coronavirus. AGERPRES / (A - autor: Dorin Ivan, editor: Marius Frăţilă, editor online> Daniela Juncu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un asemenea animal ar trebui arestat!

2 „Valorile” României / Șpriț de 2 miliarde € la un restaurant de pe malul lacului Herăstrău!

3 Așa o fi?

4 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

5 Imbecilul ăsta este senator PSD! Dobitocul se laudă că l-a oprit pe Iohannis să-i oblige pe copii să se mastur…