Buzău: Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri şi substanţe psihoactive

Buzău: Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri şi substanţe psihoactive

Poliţişti de la combaterea criminalităţii organizate împreună cu procurori ai DIICOT - Biroul Teritorial Buzău au efectuat, marţi, 24 de percheziţii domiciliare în Buzău, Galaţi şi Bucureşti, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieşit că, din vara anului 2020 până în prezent, 17 persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 32 de ani s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv de la trei persoane din Galaţi şi Bucureşti, pe care le-ar fi vândut ulterior în Buzău.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite mai multe cântare şi grindere utilizate pentru porţionarea substanţelor, aproximativ 100 de grame de canabis, 50 de grame de substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, mai multe telefoane mobile şi 3.700 de lei.

Poliţiştii au pus în executare 18 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse pentru audieri la sediul DIICOT- Biroul Teritorial Buzău.

La activităţi au participat poliţişti ai brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Buzău, Ploieşti şi Bucureşti, precum şi poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău şi ai Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. AGERPRES/AS - autor: Oana Mălina Negrea, editor: Mirela Bărbulescu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

3 Zvon / Râcă mare în PSD după ce l-au prins pe Dîncu jucând la două capete

4 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…

5 Gastronomia sexuală din Evul Mediu / Tinerele imprimau pîinea cu labiile