Buzău: Poliţiştii caută un bolnav psihic care a evadat de la secţia Ojasca a Spitalului Săpoca

Buzău: Poliţiştii caută un bolnav psihic care a evadat de la secţia Ojasca a Spitalului Săpoca

Un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Prahova, cu afecţiuni psihice, internat şi aflat în executarea unei măsuri de siguranţă la Secţia Ojasca a Spitalului Săpoca, este căutat de poliţişti după ce, luni, a părăsit incinta instituţiei medicale, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi, luni, cu privire la faptul că un bolnav cu afecţiuni psihice, din Prahova, internat şi aflat în executarea unei măsuri de siguranţă, a părăsit incinta Secţiei Ojasca din cadrul Spitalului de neuropsihiatrie şi pentru măsuri de siguranţă Sapoca.

La căutări participă şi efective de jandarmi.

Semnalmentele bărbatului - înălţime 1,70 metri, greutate aproximativ 65 de kilograme, la momentul părăsirii unităţii spitaliceşti purta un trening de culoare gri,
pe deasupra un halat de molton albastru, fes de culoare neagră.

"Sfătuim persoanele care văd persoana căutată să nu se apropie de aceasta, întrucât este cunoscută ca având comportament agresiv. Persoanele care
deţin informaţii utile sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112", au transmis reprezentanţii IPJ Buzău. AGERPRES / (AS - autor: Dorin Ivan, editor: Irina Poenaru, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

3 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

4 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…

5 Așa o fi?